Zwembaden

Tegenwoordig is een zwembad zoveel meer dan 'slechts' een middel dat uw tuin voorziet van een luxe uitstraling. Het is namelijk ook een ultiem genotsmiddel voor het hele gezin en het geeft een positieve boost aan uw tuin. In dit artikel komt u alles te weten over zwembaden. Van het onderhouden van uw zwembad tot het zwemmen in een visvijver.

Het onderhoud van uw zwembad

Het is van belang dat u uw zwembad goed onderhoudt. Dit om mogelijke bacteriën en ziektes als gevolg daarvan tegen te gaan. Daarnaast zijn er diverse producten die gebruikt kunnen worden om aanslag of kalkvorming binnen uw zwembad tegen te gaan. Op deze wijze verlengt u geheel zelf de houdbaarheid van uw zwembad. Vergeet hierbij niet het water ook met voldoende zorg te behandelen. Doorgaans is een zwembad voorzien van de nodige hoeveelheid chloor. Door dit uit te breiden met Ozon, een soort zuurstof, worden er in grote mate micro organismen in de vorm van schimmels, virussen en bacteriën verwijderd.

Zwem tussen de vissen

U kunt er ook voor kiezen om uw tuin te voorzien van een zwemvijver. In principe combineert u in dit geval zowel de functie van een zwembad tegelijkertijd met die van een vijver. Door middel van een schone visvijver kunt u de natuur een stuk dichter bij uw huis brengen. Door uw zwemvijver te voorzien van de nodige waterplanten wordt het water tevens gezuiverd. Hierdoor blijft uw zwemvijver langer in goede conditie. Het aanleggen van een zwemvijver is in vrijwel ieder type tuin mogelijk. Dit gezien het feit dat deze zwemvijvers in principe alle soorten en mate beschikbaar zijn.

Ontspan in een hotpool

Hotpools zijn er in verschillende uitvoering. Deze hotpools brengen een extra dimensie aan in het zwembad. Dit wordt gerealiseerd middels de bubbels en de hogere temperatuur van het water. Perfect geschikt na het sporten of om even helemaal tot rust te komen!

TuinierenTuingereedschapTuinmeubelsTuinhuisjesZwembadenTuinarchitectuurTuinschuttingenTuinieren voor beginnersEcologisch tuinierenTuinverlichting
startpaginatuinieren.nl 2019 | Sitemap Privacy & Disclaimer |