Tuinhuisjes

Waar een tuinhuisje vroeger enkel werd gebruikt om spullen zoals gereedschap en fietsen in op te bergen, is een tuinhuis tegenwoordig multifunctioneel. Zo wordt het gebruikt als tuinkamer om samen te komen met familie en vrienden, als tuinkantoor of als fitnessruimte. Ook zijn er tuinhuisjes met overkappingen waardoor u droog kunt zitten in de tuin en tegelijkertijd uw spullen kunt opbergen. Maak uw tuinhuis onderdeel van uw tuin en zorg dat het tuinhuisje de eyecatcher van uw tuin wordt!

Keter tuinschuren 17-10 Moderne tuinen hebben vaak een strakke en gestileerde uitstraling, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. Een belangrijk onderdeel van het creëren van een eigentijdse buitenruimte is het vinden van de juiste opslagoplossingen[...]

Tuinkamer

Wil u het hele jaar door buiten kunnen genieten in de tuin? Transformeer dan uw tuinhuisje tot een tuinkamer. U kunt uw tuinhuisje heel gemakkelijk omtoveren tot een ultieme relax-hoek. Plaats een lekkere loungebank en maak het gezellig. Maak het helemaal af met een kachel! Ook kunt u een grote eettafel plaatsen zodat u heerlijk kunt eten met familie en vrienden. Zo heeft u toch nog het idee dat u buiten aan het dineren bent, ondanks dat het weer niet meezit. 

Overkapping

Uw tuinhuis wordt multifunctioneel wanneer u deze combineert met een overkapping. Zo kunt u uw fietsen, gereedschap en ander spullen netjes opbergen én zit u heerlijk beschut tegen de regen. Plaats een kachel of heater zodat u het hele jaar door onder uw overkapping kunt genieten van uw tuin. Ook hier kunt u een loungebank plaatsen of juist kiezen voor een grote eettafel om met de hele familie aan te dineren of the barbecueën. 

Vele soorten tuinhuisjes

Doordat er vele soorten tuinhuisjes te vinden zijn, is er voor iedere smaak en tuin wel een geschikt tuinhuis. Waar u vroeger enkel voor een houten tuinhuis kon kiezen, heeft u nu ook de keuze uit bijvoorbeeld een kunststof tuinhuisje of een metalen tuinhuisje. Het voordeel van een kunststof tuinhuisje is het een goedkoop alternatief is, en bovendien is het onderhoudsvrij en ziet het jarenlang als nieuw uit. Daarnaast is dit een milieuvriendelijke vorm van een tuinhuis doordat het volledig recyclebaar is. De keuze voor een metalen tuinhuisje brengt ook enkele voordelen met zich mee. Het is namelijk een snel en goedkoop alternatief en het gaat jaren mee zonder dat het moet worden onderhouden. Ook is een metalen tuinhuisje gemakkelijk te verven waardoor het perfect in uw tuin past. Tuinhuisjes kunnen tegenwoordig volledig op maat worden gemaakt zodat het tuinhuis volledig past bij uw persoonlijke smaak en tuin. 

Zelf bouwen of monteren?

De meeste tuinhuisjes zijn gemakkelijk zelf te bouwen door middel van een duidelijke omschrijving en door de vele tips die bedrijven aanbieden. Toch kan het zo zijn dan u het tuinhuis liever door een specialist laat monteren. De meeste bedrijven die tuinhuisjes aanbieden, bieden de mogelijkheid aan om het tuinhuisje te laten plaatsen. 

Startpaginatuinieren - Tuinen